Tgrt Haber

Havalimanında bebek paniği: Klozetin içinde buldular! Türkiye'den kaçarken yakalandılar

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ekim 2024 22:59 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 23:03
Havalimanında bebek paniği: Klozetin içinde buldular! Türkiye'den kaçarken yakalandılar

Antalya Havalimanında klozette bulunan yeni doğmuş bebek dehşete düşürdü. Polisler bebeği bırakanları son anda Türkiye'den kaçmaya çalışırken yakaladı. Bebeği terk edenlerin uyruğu ortaya çıktı.

Antalya'da havalimanı tuvaletindeki klozetten yeni doğmuş bebek​ çıktı. Bebeği bırakıp Türkiye'yi terk etmek isteyen Rus​ uyruklu iki kişiyi son anda yakaladı. Yaşadığı tespit edilen bebek hastaneye kaldırıldı.

Antalya Havalimanında temizlik görevlisi engelli tuvaletinde klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek fark etti. Hemen polislere haber verildi. Yapılan güvenlik kaydı incelemesinde bebeğin 12 dakika önce Rusya vatandaşı E.B. tarafından terk edildiği ve E.B.'nin Rusya vatandaşı E.B. isimli başka bir kişiyle hızlı bir şekilde pasaport kontuarlarına giderek ülkeden çıkış işlemlerini yaptırdığı tespit edildi. 2 kişi, Moskova’ya gitmek üzere oldukları esnada Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak gözaltına alındı.

Canlı olduğu gözlemlenen bebek sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe13 Ekim 2024 23:04

Böyle bir şey nasıl olur, insanların kalbi böyle mi olur Ahmet: Bu kadar korkunç bir olayı anlamak mümkün değil, bebeğe de zarar gelmemesi için umut ediyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...