Tgrt Haber

Hayatı kabusa döndü! Batman'da bir kadın 12 gündür aralıksız hapşırıyor

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
01 Ekim 2024 09:30 - Güncelleme : 01 Ekim 2024 15:40

Batman'da yaşayan Benazir Aydın isimli kadın, 12 gündür aralıksız hapşırıyor. Hayatı kabusa dönen kadın uzanacak bir yardım elini bekliyor.

Batman​'da yaşayan Benazir Aydın isimli kadının hapşırma nöbetine yakalandı. Hayatı kabusa dönen kadın 12 gündür hiç durmadan hapşırıyor. Yetkililerden yardım isteyen Aydın'ın görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu. 

HASTANEDE SERUM VERİP YOLLADILAR 

Günlerdir devam eden hapşırık nöbeti yüzünden doktora giden Benazir Aydın iddiaya göre serum verilerek evine yollandı. Aydın, üzerine çöken kabus gibi nöbetten dolayı çaresiz ve uzanacak yardım elini bekliyor.

"DAKİKALAR İÇİNDE MİLYON DEFA HAPŞIRIYOR"

Ne yapacaklarını bilemediklerini, 13 gündür sürekli hastanede olduklarını ve serum takılıp eve gönderildiklerini ifade eden Aydın, "Sağlık Bakanlığı'ndan bu yaşanan duruma bir çare bulunmasını istiyorum. Yengem, hiçbir şekilde yemek yiyemiyor, içtiği suyu bile hapşırdığı için atmak zorunda kalıyor. Yemek yedirmeye çalışıyoruz 'yapamıyorum' diyor. Ailesi telefonla arıyor konuşamıyor. Çocukları evde perişan durumdadır. İlk kez böyle bir rahatsızlığa kapılıyor. İlk günden hastaneye getiriyoruz hastane bize normaldir diyor. Yengem uykuya daldığı zaman bize iyi oldu deyip eve gönderiyorlar. Dakikalar içinde milyon defa hapşırıyor” dedi.

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayla 1 Ekim 2024 09:37

Bu kadının halini duydum gerçekten üzücü ya böyle bir rahatsızlık çekmek çok zor olmalı, umarım en kısa zamanda şifa bulur

Sonraki Haber Yükleniyor...