Tgrt Haber

HDP yöneticisine korkunç saldırı! Boğazı kesildi

04 Kasım 2014 10:06
HDP yöneticisine korkunç saldırı! Boğazı kesildi

HDP Ankara Parti Meclisi Üyesi Ahmet Karataş, parti genel merkezinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Parti Meclisi üyesi Ahmet Karataş'ın bu sabah bıçaklı saldırıya uğradığı öğrenildi. Boğazından yaralanan Karataş'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Olay HDP'nin Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Ankara il binasında meydana geldi. Apartman katındaki il binasındaki saldırı olayının saban saat 08.30'dan önce meydana geldiği tahmin ediliyor. İl binasına sabah giden partililer, ağır yaralı Karataş ile karşılaştı. Karataş'ın çok sayıda bıçak darbesi aldığı ve boğazından yaralandığı anlaşıldı. Karataş, Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ankara Emniyeti olayın öğrenilmesi üzere harekete geçerek, saldırıyı yapan kişi veya kişilerin tespiti için çalışma başlattı.
HDP'DEN AÇIKLAMA
HDP, bugün sabah saatlerinde il binasında uğradığı bıçaklı saldırıda boynu kesilen PM üyesi Ahmet Karataş'ya ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "Bugün sabah saatlerinde Ankara il binamızda saldırıya uğrayan PM Üyemiz Ahmet Karataş'ın sağlık durumu iyiye doğru gitmektedir" denildi. (Milliyet)

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...