Tgrt Haber

HDP'li vekilden emanet oy itirafı

08 Haziran 2015 19:49
HDP'li vekilden emanet oy itirafı

HDP'nin İzmir'de çıkardığı iki milletvekilinden birisi olan Müslüm Doğan'dan 'Emanet oy' itirafı geldi.

Halkların Demokratik Partisi, barajı geçtikten sonra en dikkat çeken sonuçlardan birisi de İzmir'de elde etti. HDP İzmir'de iki bölgeden birer olmak üzere toplam iki milletvekili çıkarmayı başardı. Ertuğrul Kürkçü'nün yanı sıra Müslüm Doğan da, milletvekili oldu. Pir Sultan Abdal Derneği Genel Başkanı olduğu sırada partiden gelen talep doğrultusunda İzmir ikinci bölge birinci sıradan aday olan Harita Mühendisi Müslüm Doğan, İzmir'de beklentileri olan oyu aldıklarını söyleyip "İzmir'de önemli bir oy aldık. Oylar ciddi artış gösterdi. Beklediğimiz bir sonuçtu ama daha iyi oy da alabilirdik. Biz bu sonuçları iyi biri analiz edeceğiz. Çalışmalara da yeniden başlayacağız, bir seçim olacakmış gibi sürecek bu çalışmalarımız" dedi.

Müslüm Doğan, "Emanet oylarda İzmirlinin duruşumuzla ilgili endişeleri vardı. Halen de var ama parti politikalarını uyguladığımızı zaman bu endişeleri kalmayacak" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kadir 9 Haziran 2015 06:29

Emanete hıyanet olmaz emanet kodlanır muhafaza edilir ki itibarları sarsilmasin

Nedim Şentürk 8 Haziran 2015 23:52

Allah rızası için şu İzmirlilerin ŞEHİT geldiğinde ellerinde Atatürk posterleri ve TÜRK bayrakları ile pkk yı lanetleyip yaptıkları yürüyüşlerinin videoları arşivinizde varsa yayınlayın.Şimdi hdp&tt2;ye iki tane m.vekili çıkartıyorlar.Rica ediyorum.Hayırlı akşamlar.

mert 8 Haziran 2015 23:51

tüm oylar emanetır yoksa oylara da tapu mu verıliyor

Sonraki Haber Yükleniyor...