Tgrt Haber

HDP'li vekilden hükümete skandal suçlama

10 Şubat 2016 17:44
HDP'li vekilden hükümete skandal suçlama

Meclis'te konuşan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, hükümeti İslam'a savaş açmakla suçladı.

HDP İstanbul milletvekili Hüda Kaya, HDP'nin grup önerisi konuşulurken Meclis kürsüsüne çıktı. Türkiye'nin sorununun hendek, terör ya da operasyonların olmadığını savunan Hüda Kaya, şunları söyledi:

"İKTİDAR İSLAM'A KARŞI SAVAŞ YÜRÜTMEKTEDİR"

"Hak sorunu vardır, insanlık sorunu vardır. Hendek de, örgüt de, savaş da sadece sonuçtur. Saltanat savaşını İslam'a yamamaya çalışan iktidar, İslam için değil İslam'a karşı bir savaş yürütmektedir"

Kaya, PKK'nın Kur'an'ın içine bomba koyarak tuzak kurduğunu görmezden geldi ve devleti İslam'a karşı savaş açmakla suçladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Türkkaya11 Şubat 2016 07:12

Bizim Kürt kardeşlerimizle veya Müslümanlığa karşı her hangi bir saldırı yoktur Olaylar Tamamen Vatan savunmasıdır Bunlar Kürt de değiller bu alçak hainler Ermeni vs dir.

Yasin hoca10 Şubat 2016 20:37

Sen fikirlerini tart ve hangi kukvarda olduguna bak ondan sonra hukumete dil uzat.bu halde mecliste isen bu hukumetin sayesinde oldu.onun icin dil uzatirjen once bol bol Estağfirullah tovbe yaRabbi de, sonra hendekci terorist partisinden ayril olur mu!?

Murat Akdoğan sivas 10 Şubat 2016 19:54

Allah sizin belanızi versin hdpliler

Sonraki Haber Yükleniyor...