Tgrt Haber

Hem hırsız hem rüşvetçi! Gazeteciyi satın almaya çalıştılar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Kasım 2023 10:48 - Güncelleme : 23 Kasım 2023 11:03

Arnavutköy’de esnafı canından bezdiren hırsızlar, kurdukları sosyal medya hesabıyla gazeteciye de rüşvet teklif ettiler. Yaşanan diyalog ve hırsızlık anları böyle kameraya yansıdı.

İstanbul​ Arnavutköy ilçesine esnaf​ hırsızlardan muzdarip. Yaklaşık 20 gündür çeşitli işyerlerine giren hırsızlar​ kimi yerden telefonları, kimi yerden de kasadaki parayı çalarkenh her seferinde de izlerini kaybettirmeyi başardı.

İlçede hemen hemen her gün başka bir esnaf soyulurken pişkin hırsızlar, açtıkları sosyal medya hesabından kendileriyle ilgili haber yapan gazeteciye rüşvet teklif etti.

BİLGİSAYAR TEKLİF ETTİLER

Atılan mesajlarda gazeteciye çaldıkları bir bilgisayarı vermek istediğini belirten şahıs ya da şahıslar, hırsızlığa devam edeceklerini  belirtirken, yaşanan diyaloglar ve hırsızlık​ anları anbean görüntülendi.

Öte yandan polis artan şikayetler üzerine hırsızlara yönelik operasyonu genişletti. Bölgedeki güvenlik ve iş yeri kameralarının yanı sıra hırsızların gazeteciye ulaştıkları sosyal medya hesabı da titizlikle inceleniyor.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...