Tgrt Haber

Her bayram aynı manzara: Dönüş yolcuğunda trafik durma noktasına geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Ajanslar, TGRT Haber
23 Nisan 2023 18:03 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 18:30

İstanbul'dan Ramazan Bayramı ile birlikte memleketlerine giden vatandaşların dönüş yolcuğu başladı. İstanbul'a batıdan ve doğudan ulaşan bütün yollar adeta kilitlendi. Trafik ekipleri yollarda denetimlerini sıklaştırırken yoğunluğun akşam saatlerine doğru azalması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayramıtatiliyle İstanbul​'da yaşanan binlerce kişi ailesini alarak memleketine gitti. 3 günlük tatilin ardından İstanbul'a dönüş yolculuğu başladı. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da dönüş yolunca yollar​ adeta kilitlendi. İstanbul'a batıdan ve doğudan ulaşan bütün yollarda trafik durma noktasına geldi. 

Her bayram aynı manzara: Dönüş yolcuğunda trafik durma noktasına geldi

YOĞUNLUK YÜZDE 90'A ULAŞTI

TEM Otoyolu​ İstanbul istikameti Düzce geçişinde yoğunluk yüzde 90'a ulaştı. 3 şeritli yolda tüm şeritler dolarken, trafik polisleri yol güzergahında yoğun mesai harcıyor. Araçların kaza yapmaması için sürekli uyarılarda bulunan ekipler, akışın sürekli olmasını sağlıyor.

Her bayram aynı manzara: Dönüş yolcuğunda trafik durma noktasına geldi

TEM Otoyolu'nun Düzce geçişinde trafik yer yer durma noktasına geldi.

Kaynak: Ajanslar, TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...