Tgrt Haber

Her yerde aranıyordu! Dağlarda çobanlık yaparak saklandı, kahvede okey oynarken yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Eylül 2024 13:33 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 13:40

Bursa'da 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arana şahıs, yakalanmamak için 10 yıldan fazla dağlarda çobanlık yaparak kaçtı. Arkadaşlarıyla buluşmak için şehir merkezine inen şahıs, kahvede okey oynarken yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa​'da İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ekipleri yaptığı çalışmada, 9 farklı suç kaydı bulunan ve 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan Davut D., dikkatle izlemeye aldı.

Yapılan incelemelerde şahsın 10 yıl 8 aydır firari olduğu, yakalanmamak için dağlarda çobanlık yaparak sabit bir ikametgah edinmediği tespit edildi. Ekiplerin derinleştirdiği soruşturmada, Davut D.'nin çalıştığı yerlerde kendisini ağabeyi Ali D. olarak tanıttığı ortaya çıktı.

Her yerde aranıyordu! Dağlarda çobanlık yaparak kaçtı, kahvede okey oynarken yakalandı - 1. Resim


ARKADAŞLARIYLA BULUŞACAĞINI ÖĞRENEN EKİPLER DÜĞMEYE BASTI

Çobanlık yaptığı Karacabey​'in Tophisar köyünden 10 yıl 8 ay sonra kısa süreliğine Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'ne geleceği bilgisine ulaşan ekipler, Davut D.'nin burada arkadaşlarıyla buluşacağını öğrendi.

Her yerde aranıyordu! Dağlarda çobanlık yaparak kaçtı, kahvede okey oynarken yakalandı - 2. Resim


OKEY OYNARKEN YAKALANDI

Esenevler Mahallesi'nde önlem alan ekipler, Davut D.'yi bir süre sonra arkadaşının yanına geldiğinde, kahvede okey oynarken yakaladı ve gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Davut D., ifadesinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Deniz19 Eylül 2024 13:37

10 yıl dağda çobanlıktan sonra okey oynayarak yakalanmış... Şeytanın işleri bu kadar belli olur mu ya

Sonraki Haber Yükleniyor...