Tgrt Haber

Görüntüler infiale yol açmıştı... Hipodromdaki tokatçı için istenen ceza belli oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Temmuz 2023 14:00 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 14:18

İzmir'de TJK Şirinyer Hipodromu'nda çekilen görüntüler sosyal medyada infiale yol açmıştı... Bir temizlik işçisine görevini yaptığı esnada tokat atıp hakaretler savuran Melih D. için istenen ceza belli oldu.

İzmir​'in Buca ilçesinde bulunan Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Şirinyer Hipodromu’nda temizlik işçicisi İrfan G., isminin M.D. olduğu öğrenilen kişinin henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tokatlı saldırısına uğramıştı...

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına görüntülerde, Melih D.’nin İrfan G.’yi iteklediği, eliyle ağzını kapattığı ve ardından da tokat attığı anlar yer aldı. Yaşanan olayın ardından yakınları, avukatı ve çalıştığı temizlik firmasının yetkilisi ile birlikte Buca Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'ne giden İrfan G., saldırgandan şikayetçi oldu.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMIŞTI

Karakol çıkışında basın açıklaması yapan İrfan G., bu işi daha fazla uzatmak istemediğini ve şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Gözaltına alınan Melih D., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

5 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; soruşturmanın ardından hazırlanan iddianamede savcı, Melih D. hakkında 'basit yaralama', basit tehdit' ve 'hakaret' suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası talep etti.

İzmir 49'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, kamera kayıtlarından da görüldüğü üzere sanığın, İrfan G.'ye tokat atmasıyla 'kasten yaralama' eylemini gerçekleştiğini, herkesin duyabileceği ortamda sanığın İrfan G.'nin şeref ve saygınlığını sinkaflı küfürlerle zedelediği, son olarak 'seninle görüşeceğiz' sözüyle de tehdit eylemini gerçekleştirdiğinden bahsedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...