Tgrt Haber

Hırsız yakalanınca neye uğradığını şaşırdı, aracın içine balıklama atlayarak kaçtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Kasım 2022 09:38 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 09:49
Hırsız yakalanınca neye uğradığını şaşırdı, aracın içine balıklama atlayarak kaçtı

İstanbul'da bir kamyon şoförü, arkadaşının park halindeki aracının hırsızlar tarafından çalındığını görünce aracından inip koşmaya başladı. Adamın üstüne koştuğunu gören hırsız, aracın camından balıklama atlayarak kaçtı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulEsenyurt​'ta geçtiğimiz salı günü yaşanan trajikomik olayda, sabah saatlerinde aracını işyerinin önüne park eden Mustafa Kayan, çalışmaya başladı.

Bir süre sonra Kayan’ın aracının yanına gelen iki şahıstan biri, tırnak makası törpüsü ile saniyeler içerisinde kapısını açtı. Sürücü koltuğuna oturan hırsız, aracın direksiyon kilidini kırmaya çalışırken, kamyon sürücüsü İlhan Özaydın durumu fark etti.

ARACIN İÇİNE BALIKLAMA ATLADI

Arkadaşının aracına hırsızların girdiğini gören vatandaş, kamyonundan inerek şahsı kovalamaya başladı. Neye uğradığını şaşıran hırsız, geldiği aracın etrafında bir tur attıktan sonra açık camdan balıklama içeriye atladı.

Olayın ardından şahıslar kayıplara karışırken, yaşanan o trajikomik hırsızlık anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...