Tgrt Haber

Hırsızı yakalayan mahalleli, önce dövdü sonra polise teslim etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Aralık 2022 11:04 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 11:23
Hırsızı yakalayan mahalleli, önce dövdü sonra polise teslim etti

İstanbul'da evlerine dadanan hırsızlar için nöbet tutan mahalleli, hırsızları yakalayınca önce dövdüler sonra polise teslim ettiler.

İstanbulEsenyurt'ta dün akşam saatlerinde bir binanın içerisine girerek kapı​ önlerindeki ayakkabıları çalan iki hırsız​, daha sonrasında apartmandan çıkıp park halindeki arabanın kaportasına basarak kaçtı.

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA POLİSE VERDİLER

Olay sonrası sokakta nöbet tutan vatandaşlar, aynı mahallede oturduğu öğrenilen şahıslardan birini yakalayarak dövdükten sonra polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken diğer şüphelinin ise kayıplara karıştığı öğrenildi.

Hırsızı yakalayan mahalleli, önce dövdü sonra polise teslim etti

HIRSIZLARIN DAYAK YEDİĞİ ANLAR KAMERADA

Hırsızların gözaltına alınma anlarıysa çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Görüntülerde, şüphelilerin mahalleli tarafından yakalanıp dövüldüğü, daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındığı ve işlemlerinin yapıldığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...