Tgrt Haber

İstanbul'da dehşet anları kamerada: Hırsızları durdurmak istedi, canından oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Ağustos 2023 14:34 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 15:04

İstanbul Başakşehir'de araba anahtarı çalıp kaçmaya çalışan grubu durdurmak isteyen vale, kurşunların hedefi oldu. Kanlar içinde kalan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbulBaşakşehir​'de dün gece saatlerinde yaşanan olayda, araçların park edildiği bölgeye giren bir grup, vale noktasından lüks model otomobillerin anahtarını çalıp kaçmaya çalıştı.

PEŞLERİNDE KOŞTU, KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Bu sırada otoparkta vale olarak çalışan Ogün T. durumu fark edip araçları kovalamaya başladı. Aracın önünü kesmeye çalıştığı esnada Ogün T.'nin geldiğini farkeden hırsızlardan biri, silahına davranarak Ogün T.’ye iki el ateş etti. 

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Kurşunların hedefi olan Ogün T. arkadaşlarının olduğu yere dönmeye çalıştığı sırada kanlar içinde yere yığıldı. Ogün T.'nin yerde yattığını gören arkadaşları hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; yapılan tüm müdahalelere rağmen Ogün T. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şüphelilerin, ikiz plakalı ve cam filmli araç kullandıkları belirlenirken yakalama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan cinayet anı ise bir iş yeri kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...