Tgrt Haber

Hırsızlık yaparken yakalandı! Hırsını çocuğundan çıkardı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
17 Ağustos 2023 14:07 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 14:17
Hırsızlık yaparken yakalandı! Hırsını çocuğundan çıkardı

Arnavutköy'de çocuk giyim mağazasına 6 ay içinde ikinci kez hırsızlığa gelen kadın bu kez fark edildi. Paniğe kapılıp öfkelenen şahıs hırsızlığa alet ettiği çocuğunu tokatladı.

Arnavutköy'de son 6 ay içinde aynı mağazaya ikinci kez hırsızlık​ yapmak için gelen bir kadın​ bu kez yakayı ele verirken, hırsını işlediği suça alet ettiği çocuğundan çıkardı. 

"ÜRÜN SORARKEN POŞETİNİ DOLDURDU"

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, olay Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde bulunan bir çocuk giyim dükkanına dün akşam saatlerinde meydana gelri. Bir kadın yanındaki 3 çocuğu ile birlikte mağazaya geldi. Yaklaşık 6 ay önce işyerlerinde hırsızlık olduğunu güvenlik kameralarını izlediğinde fark eden işletme sahibi yine aynı kadın olduğunu fark edince şahsı fark ettirmeden izlemeye başladı.

Çocuklarıyla birlikte mağaza içerisinde dolaşan kadın eline aldığı bir kıyafetin fiyatını sorma bahanesi ile işletme sahibini oyalayarak raftaki ürünleri yanında getirdiği boş poşetlere koydu. Ardından fiyatını sorduğu ürünü almadan dükkandan çıktı. Kadını izleyen işletme sahibi hırsızlık olduğundan emin olduktan sonra kadının peşinden koşarak ürünleri elinden aldı.

Ürünler elinden alınan ve polise bildirileceği söylenen kadın yakalanmasından sorumlu olduğunu düşündüğü çocuğuna tokat atarak olay yerinden hızla uzaklaştı. 

"TANIDIM, BEKLEDİM, MÜDAHALE ETTİM"

Yaşanan olayla alakalı konuşan işletme sahibi Rümeysa Ateş, "Mağazaya geldiğinde ben fark ettim daha öncede gelmişti. Gidip monitörden izledim ve hırsızlık yaptığını anladım dışarı çıkana kadar bekledim ve gidip elindeki poşetlerden ürünlerimizi aldım ona 'İkinci gelişiniz neden yapıyorsunuz' dedim, hiçbir şey söylemedi. 'Polise söyleyeceğim' dedim, bu sefer çocuğun kafasına vurdu ve kaçıp gitti. Yaptığı çok üzücü ve çocuklarını alet ediyor bu durumu. Yakalandığı için çocuğunun kafasına vuruyor. Şikayetçi olmadık ama yaptığı terbiyesizlikten utanmasını istedik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...