Tgrt Haber

Hırsızlık yapmaya toplu taşımayla gitti! Soğukkanlılığı 'pes' dedirtti

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2024 09:32 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 09:38
Hırsızlık yapmaya toplu taşımayla gitti! Soğukkanlılığı 'pes' dedirtti

Bursa'da bir hırsızlık zanlısı önce pazarda tezgahları gezdi sonra metroda indiği durakta gördüğü motosikleti çaldı. O anlar kameraya yansırken, şüpheli çok geçmeden yakalandı.

Bursa​'da 30 yaşındaki T.Y., pazara gelerek tezgahları dolaştı. Daha sonra günler öncesinde gözüne kestirdiği motosikleti çalmaya gitti. Metrodan indikten sonra etrafı kolaçan eden hırsız, soğukkanlılıkla motosiklete binerek uzaklaştı. 

Kapıya çıktığında motosikletini bulamayan mağdur ise hemen polis ekiplerini aradı. İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü​ Oto Hırsızlık​ Büro Amirliği ekipleri hemen harekete geçti.

Hırsızlık yapmaya toplu taşımayla gitti! Soğukkanlılığı 'pes' dedirtti - 1. Resim

ŞÜPHELİ YAKALANDI 

Şüpheliyi yakalamak için yüzlerce güvenlik kamerası inceleyen ekipler, görüntüler üzerine kimliğini tespit ettiği kişiyi fiziki takibe aldı. Motosikletle birlikte yakalanan T.Y., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüphelinin 26 adet suç kaydı olduğu öğrenilirken, güvenlik kameralarına yansıyan tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...