Tgrt Haber

Hız tutkusu faciayla bitti! Genç kız metrelerce sürüklendi, kolu kopma noktasına geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Ağustos 2024 17:00 - Güncelleme : 26 Ağustos 2024 17:19

Kocaeli'de motosikletiyle hız yapan Dilan A., kaza yaptı. Motosiklette metrelerce sürüklenen Dilan A, feci şekilde yaraladı. Çevredekilerin yardıma koştuğu genç kadının kolu ve parmakları kopma noktasına geldi.

Kocaeli​'de dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada; yarış yaptıkları öne sürülen motosikletli bir grup kazaya karıştı. Metrelerce sürüklenen motosikletteki Dilan A. feci şekilde yaralandı.

Hız tutkusu faciayla bitti! Genç kız metrelerce sürüklendi, kolu kopma noktasına geldi - 1. Resim

KOLU VE PARMAKLARI KOPMA NOKTASINA GELDİ

Kızın kolu ve parmakları kopma aşamasına geldi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen genç kızın yardıma koştu. İlk müdahaleyi yapan vatandalar hemen durumu ekiplere bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Hız tutkusu faciayla bitti! Genç kız metrelerce sürüklendi, kolu kopma noktasına geldi - 2. Resim

HASTANEDEKİ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Genç kızın ameliyata alındığı, kolunun ve parmaklarının kurtarılmaya çalışıldığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
HÜSEYİN 6 Nisan 2022 16:49

1100 EK GÖSTERGESİ OLAN EMEKLİ MEMURUN 3600 EK GÖSTERGEDEN FAYDALANABİLECEK Mİ ?

Sonraki Haber Yükleniyor...