Tgrt Haber

Hollywood yıldızı Will Smith'in Kur'an-ı Kerim ile ilgili sözleri gündem oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2024 14:59 - Güncelleme : 20 Mart 2024 15:08
Hollywood yıldızı Will Smith'in Kur'an-ı Kerim ile ilgili sözleri gündem oldu

Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Will Smith'in Kur'an-ı Kerim ile ilgili söylediği sözler gündem oldu. Oyuncu geçtiğimiz ramazan ayında Kur'an'ın tamamını okuduğunu belirterek "Sadeliğine bayıldım, kristal berraklığında" dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu Will Smith​'in İslamiyet​ ile ilgili sözleri gündeme oturdu. 55 yaşındaki oyuncu, ramazan​ ayında  Kur'an-ı Kerim​'i baştan sona okuduğunu söyledi. Kur'an-ı Kerim'in oldukça sadece olduğunu söyleyen Smith, "kristal berraklığında" ifadelerini kullandı. 

"SADELİĞİNE BAYILDIM"

Mısırlı gazeteci Amr Adeeb'in Big Time Podcast adlı programına konuk olan Will Smith; "Sadeliğine bayıldım; Kur'an çok net; kristal berraklığında. Yanlış anlamalarla uzaklaşmak çok zor" dedi.

"KAVRAYIŞI TAMAMLAMAK ÇOK GÜZEL"

Will Smith, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Tevrat'tan İncil'e ve Kur'an'a kadar nasıl tek bir hikâye gibi olduğuna şaşırdım. Baba olarak İbrahim'i ve ardından İshak ve İsmail'le olan ayrılığı hiçbir zaman tam olarak anlayamamıştım ve bu kavrayışı tamamlamak çok güzeldi."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...