Tgrt Haber

Horoz dövüştürenlere baskın... 'Mangal partisi' yalanı işe yaramadı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Ocak 2024 10:47 - Güncelleme : 14 Ocak 2024 10:48

Horoz dövüştürenlere yönelik operasyonda 2 zanlı ağaçlık alanda kurulmuş çadırlarda yakalandı. Zanlıların "Mangal partisi yapıyorduk" bahanesi işe yaramadı

Bursa​'nın Yıldırım​ ilçesinde horoz dövüştürülere baskın düzenlendi. Ormanlık bölgelere kurulmuş çadırlara düzenlenen operasyonda 2 zanlı yakalandı.

"MANGAL PARTİSİ" SAVUNMASI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği (HAYDİ) ekipleri, Değirmenönü Mahallesi'nde bir alanda horoz dövüşü yaptırıldığı bilgisine ulaştı. Horoz dövüştürülen çadırlara farklı birimlerden çok sayıda polisin katılımıyla baskın düzenlendi.

Karşılarında polisi gören bazı kişiler kaçarken, bazıları horoz dövüşü yaptırmadıklarını, mangal partisi için toplandıklarını öne sürdü.

HAYVANA EZİYET VE KUMARDAN İŞLEM

AA kameralarınca görüntülenen operasyonda ekipler, çadırlarda ve park halindeki araçlarda arama yaptı. Alandaki horozları koruma altına alan ekipler, horoz sahibi M.G. ile dövüşü organize ettiği öne sürülen M.Ç'yi gözaltına aldı.

Şüpheliler hakkında, hayvana eziyet etme ve kumar oynanması için yer sağlama suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...