Tgrt Haber

HÜDA PAR'dan referandum açıklaması

17 Nisan 2017 00:10
HÜDA PAR'dan referandum açıklaması

Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, referandum zaferinin ardından açıklama yayınladı.

Yapıcıoğlu, ''HÜDA PAR olarak siyasetteki yegâne ölçümüz, aziz İslam’dır. Bu ölçümüz gereği partimiz; memleketimiz, milletimiz ve ümmetimizin maslahatını esas alarak anayasa değişikliği için yapılan referandumda EVET oyu kullanma kararı almış ve bu kararının gereğini yerine getirmiştir.

Partimizin EVET kararının referandum sonucunu ne oranda etkilediğini ve alınan bu sonuçta partimizin rolünü elbette ki halkımız takdir edecektir.

Ülke için tarihi bir dönüm noktası olan bu referandumda partimiz tarihsel bir duruş sergilemiştir. Bu duruşumuz halkımızın maslahatına olacak şekilde sonuçlanmıştır ve bizim için önemli olan budur.

Bu sonuca ulaşılmasında, parti disiplinine en güzel şekilde riayet ederek sandıklara giden ve kararımız doğrultusunda oylarını kullanan tüm üye ve partililerimize teşekkür ediyorum.

Halkoylaması sonucunun milletimize, memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...