Tgrt Haber

Hudut Kartalları görev başında: 3'ü terörist 20 kişi yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
03 Eylül 2024 15:16 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 17:20
Hudut Kartalları görev başında: 3'ü terörist 20 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, sınırdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 20 kişinin yakalandığını açıkladı. Yakalanan şüphelilerden bazılarının terör örgütleri DEAŞ ve PKK üyesi olduğu belirlendi.

Hudut Kartalları​ sınır bölgelerinde teröristlere göz açtırmıyor. Yasa dışı yollarla geçiş yapmaya çalışan çok sayıda şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 3'ünün terör örgütleriyle bağlantısı tespit edildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Bulgaristan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3'ü terör örgütü mensubu 20 kişinin yakalandığını duyurdu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Hudut Kartalları görev başında: 3'ü terörist 20 kişi yakalandı - 1. Resim

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ PKK, 2'Sİ DEAŞ ÜYESİ

"Ülkemizden Bulgaristan'a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 20 şahıs, hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 2'sinin DEAŞ, 1'inin de PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...