Tgrt Haber

Son dakika! Hudut kartalları göz açtırmıyor: 3 FETÖ'cü yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2023 16:10 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 17:17
Son dakika! Hudut kartalları göz açtırmıyor: 3 FETÖ'cü yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 FETÖ'cünün kıskıvrak yakaladığını duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden sürüyor. Sınırda da teröristlere göz açtırmayan hudut kartalları​, Türkiye​'ye girmeye veya da kaçmaya çalışan terösitleri kıskıvrak yakalıyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), yapılan en son açıklamada, Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 FETÖ'cünün yakalandığı duyuruldu.

"MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRÜYOR"

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Hudutlarımızın güvenliği için mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan​'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede yakalanan şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1615696774328627201

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...