Tgrt Haber

Hudut Kartalları'ndan geçit yok! 1'i FETÖ'cü 7 kişi yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
24 Mart 2023 10:49 - Güncelleme : 24 Mart 2023 11:10

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'dan yurda girmeye çalışan 7 kişinin Hudut Kartalları tarafından yakalandığını açıkladı. Yakalanan şüpheliler arasında bir kişinin FETÖ üyesi olduğu tespit edildi.

Yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadele aralıksız devam ederken, güvenlik güçleri sınır bölgelerinde de teröristlere göz açtırmıyor. Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'dan Türkiye​'ye geçiş yapmaya çalışan 7 kişinin yakalandığını, aralarından birinin de FETÖ üyesi olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hudutlarımızın güvenliği için kahramanca görev yapan Hudut Kartallarımız, yasa dışı yollarla Yunanistan'dan ülkemize girmeye çalışan 7 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede şahıslardan birinin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1639157519665840129

5 TERÖRİST DAHA SINIRDA YAKALANDI

Öte yandan Edirne'de de son bir haftada sınırdan Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütleri PKK ve FETÖ mensubu 5 zanlı gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı hudut birliklerince, son bir haftada Yunanistan sınırında birinci derece askeri yasak bölgede yapılan kontrollerde, yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 5 terör örgütü mensubu yakalandı.

Zanlılardan 4'ünün FETÖ, 1'inin de terör örgütü PKK mensubu olduğu için arandığı belirlendi.

Kaynak: TGRT Haber / AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...