Tgrt Haber

Hudut Kartalları'ndan geçit yok! 4 terörist sınırda yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 17:14 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 17:27
Hudut Kartalları'ndan geçit yok! 4 terörist sınırda yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 7 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Yakalanan şüphelilerden 3'ünün FETÖ, birinin ise DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu bildirildi.

Sınırların güvenliğini koruyan ve terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüren Türk askeri, hainlere göz açtırmıyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Türkiye​'den Yunanistan​'a ve Suriye​'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 7 kişinin yakalandığını bildirdi. Terörle mücadelenin hudutlarda da sürdüğünü belirten MSB​'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

4 TERÖRİST YAKALANDI

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 7 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ, 1’inin de DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

PKK'YA AĞIR DARBE

Öte yandan bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda da çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...