Tgrt Haber

Hudut Kartalları'ndan geçit yok: 4 terörist yakalandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 May 2023 11:25 - Güncelleme : 10 May 2023 11:50
Hudut Kartalları'ndan geçit yok: 4 terörist yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan'a ve İran'dan Türkiye'ye geçmeye çalışan 8 şüphelinin sınırda yakalandığını açıkladı. Yakalanan şüphelilerden 4'ünün FETÖ ve PKK ile bağlantısı olduğu belirlendi.

Türk askeri teröristlere sınır bölgelerinde de göz açtırmıyor. Hem Türkiye​'den yurt dışına, hem de yurt dışından Türkiye'ye illegal yollar üzerinden geçiş yapmaya çalışanlar birer birer yakalanıyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hudut Kartalları​'nın sınır bölgelerinde 8 şüphelinin yakalandığını duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

8 ŞÜPHELİDEN 4'Ü TERÖRİST

"Hudutlarımızın güvenliği için kahramanca görev yapan Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a ve İran’dan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda, yakalanan şahıslardan ikisinin FETÖ, ikisinin de PKK/KCK/PYD terör örgütü mensubu olduğu belirlendi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1656205480677765120

2 FETÖ'CÜ YAKALANDI

Öte yandan dün de sınırda 3 kişi yakalanırken, gözaltına alınanlardan 2'sinin terör örgütleriyle iltisaklı olduğu tespit edildi. Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 şüpheliden ikisinin FETÖ terör örgütü mensubu olduğunu açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...