Tgrt Haber

Hulusi Akar: TSK her türlü muharebeye hazır

25 Aralık 2017 11:54
Hulusi Akar: TSK her türlü muharebeye hazır

Akar, "TSK, şanlı tarihi ve milletinden aldığı güç ve ilhamla bugün de her türlü hava ve arazi koşullarında muharebe edecek imkan ve kabiliyete sahip olarak her türlü tehdit ve tehlikeye karşı daima görevinin başında ve milletinin emrindedir" dedi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Sarıkamış'ta hayatını kaybeden askerleri anma günü dolayısıyla kaleme aldığı mesajı yayımlandı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yazısındaki "TSK, şanlı tarihi ve milletinden aldığı güç ve ilhamla bugün de her türlü hava ve arazi koşullarında muharebe edecek imkan ve kabiliyete sahip olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne, kutsal vatan topraklarına, milletimizin egemenlik ve bağımsızlığına yönelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı daima görevinin başında ve milletinin emrindedir" ifadeleri dikkat çekti.

 

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...