Tgrt Haber

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 May 2023 18:12 - Güncelleme : 31 May 2023 18:20
İki aile arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü: Çok sayıda yaralı var

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan kavgada silahlar çekildi. Çıkan çatışmada 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

Balıkesir​'in Bandırma​ ilçesinde yaşayan husumetli iki aile arasında kavga​ çıktı. Kavganın kısa sürede büyümesi üzerine taraflar uzun namlulu silahlarla birbirlerine ateş açmaya başladı. Kurşunların hedefi olan Ozan A. (26) sırtından, Ahmet D. (36) sol bacağından, Ali V. (41) sağ gözünden, Necati V. (38) başından ve karın bölgesinden, Kerem Mert Ö. (31) ve Sezer A. (27) bacağından yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı.

Çevredekiler ihbarı sonrası bölgeye çok saıyda ekip sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olay yerinden araçlarıyla kaçan zanlılardan Ali V. yaralı olduğundan dolayı hastaneye getirildi, Tufan V. (43) ve Uğur V. (35) polis ekipleri tarafından hastane yakınına park halinde olan aracın içinde yakalayarak gözaltına aldı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...