Tgrt Haber

Husumetlilerin kavgasında silahlar ve satırlar konuştu!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Şubat 2024 00:15 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 00:29

Malatya'da husumetli aileler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Silahların ve satırların konuştuğu kavgada 1 kişi ağır yaralandı, 2 kişi ise gözaltına alındı.

Malatya’da husumetlilerin silahlı satırlı kavgasında ortalık savaş alınana döndü. Olay, Battalgazi​ ilçesi İstiklal mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, İmamoğlu sokakta ikamet eden B.İ., husumetlileri Y.P. ve B.P. ile görüşmek için bir araya geldi. Görüşme sırasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Husumetlilerin kavgasında silahlar ve satırlar konuştu! - 1. Resim

ÇOK SAYIDA SAÇMA İSABET ETTİ

Kavgadan kaçmaya çalışan B.İ., pompalı tüfekle açılan ateş sonucu sırtından yaralandı. Ağır yaralı B.İ., olay yerine gelen sağlık ekiplerince Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kavgaya karışan Y.P. ve B.P.'yi gözaltına aldı. Park halindeki bir araca da çok sayıda saçma isabet ettiği kavgada, bölgede incelemeler yapıldı.

Husumetlilerin kavgasında silahlar ve satırlar konuştu! - 2. Resim

Hastanede tedavi altına alınan B.İ.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, Y.P. ile B.P. yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...