Tgrt Haber

Alacak verecek meselesinde kan aktı! Yaralı, şoför koltuğuna geçip hastaneye sürdü

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2022 08:22 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 08:27

Kocaeli’de alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı kişi tarafından vurulan kişi, kendi aracıyla hastaneye gitti. O halde araba kullanan yaralının gittiği hastanede tedavisine başlanırken onu vuran şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Kocaeli’de aralarındaki alacak verecek meselesini çözmek için husumetlisiyle buluşan bir kişi, kendi aracının içinde vuruldu. Arabasını kullanarak kendi imkanlarıyla hastaneye giden yaralı tedavi altına alındı.

SİLAHINI ÇEKİP VURDU

Kartepe​ ilçesine bağlı İstasyon MahallesiAnkara Caddesi​'nde, saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, 56 yaşındaki B.N.Ş. ve M.K., alacak verecek meselesi sebebiyle buluşarak otomobil içinde konuşmaya başladı. İkili arasında çıkan tartışmada otomobilin arka koltuğunda oturan M.K., yanında bulunan silahla B.N.Ş.'yi vurdu.

Alacak verecek meselesinde kan aktı! Yaralı, şoför koltuğuna geçip hastaneye sürdü

ŞOFÖR KOLTUĞUNA GEÇİP HASTANEYE SÜRDÜ

M.K. olay yerinden kaçarken, B.N.Ş. ise aracıyla Kocaeli​ Devlet Hastanesi'ne geldi. Kalçasından yaralandığı öğrenilen B.N.Ş, tedavi altına alındı. M.K. ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...