Tgrt Haber

Husumetlisine sokak ortasında kurşun yağdırdı! Dehşet anları kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Eylül 2022 09:38 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 10:06

Kahramanmaraş’ta iki kişi arasında çıkan alacak verecek kavgasında kan aktı. Husumetlisinin belinden çıkardığı tabanca ile kurşunların hedefi olan adam birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı. İnsanı dehşete düşüren anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Kahramanmaraş​'ınDulkadiroğlu​ ilçesinde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen M.D ve Harun Askara sokak ortasında karşılaştı.

TETİĞE ART ARDA BASTI

Burada bir süre tartışan ve kavgaya etmeye başlayan ikiliden M.D, belinden çıkardığı silahla Harun Askara’ya kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Askara’yı hastaneye kaldırdı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Harun Askara hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırıdan sonra olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

DEHŞET ANI KAMERADA

İnsanı dehşete düşüren anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntüler, M.D’nin elindeki silahla Harun Askara’ya ateş açtığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı, yaralanan şahsın da yere düştüğü görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...