Tgrt Haber

Hazreti Muhammed'e hakaret eden şahıs tutuklandı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 21:50 - Güncelleme : 23 Temmuz 2024 18:05

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazreti Muhammed'e hakaret eden şahsın gözaltına alındığını bildirdi. Bakan Yerlikaya, şahsın Türk adaleti önünde hesap vereceğini söyledi. Bakan Tunç, şahsı tutuklandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada İslami değerlere saldıran ve Hazreti Muhammed'e hakaret eden şahsın gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan bir röportajda İslami değerlere saldıran ve Hazreti Muhammed'e hakaret eden Z.K. isimli kişinin “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındığını açıkladı.

"HESAP VERECEK"

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya çalışan, nefret söylemleriyle halkımızı kin ve düşmanlığa tahrik edenler yüce Türk adaleti önünde hesap verecektir" ifadelerini kullandı.

TUTUKLANDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli çirkin ve provokatif ifadelerde bulunan şüpheli tutuklandı” dedi. Adalet Bakanı Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada paylaşılan bir video içeriğinde yer alan Sevgili Peygamberimiz hakkında hakaret içerikli, çirkin ve provokatif ifadelerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında şüpheli Z.K. 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçundan gözaltına alınmış ve çıkarıldığı Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanmıştır” ifadelerine yer verdi

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakan 23 Temmuz 2024 00:09

İki gün yatmaz maalesef

Sonraki Haber Yükleniyor...