Tgrt Haber

İBB çalışanı PKK ile iltisaklı olduğu nedeniyle gözaltına alındı

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Nisan 2022 16:35 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 16:46
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gelen gelen polis ekipleri, Ş.D'yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Ş.D isimli kadın, terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu iddiasıyla belediye binasında gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gelen gelen polis ekipleri, Ş.D'yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

İçişleri Bakanlığı tarafından, 'İBB'de terörle iltisaklı personel çalıştırıldığı' iddiasıyla ilgili soruşturma yürütülüyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yürütülen terör soruşturmasına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İstanbul Belediyesindeki terör soruşturması yakında tamamlanıyor, ak kara belli olacak. Buradan söyleyeyim rezil olacaksınız ve rüsva olacaksınız. Kobani olaylarının failine şeref madalyası takanın elbette ki rezil ve rüsva olma gibi bir endişesi olmaz" şeklinde konuşmuştu.

PKK İLTİSAKLI ÇALIŞAN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terörle bağlantılı olduğu iddia edilen kişilerin çalıştırıldığı tartışmaları sürerken, belediyede Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Ş.D. (30) isimli kadın, terör örgütü PKK ile iltisaklı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

İBB çalışanı PKK ile iltisaklı olduğu nedeniyle gözaltına alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gelen gelen polis ekipleri, Ş.D'yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Ş.D.'nin kırsal alanda elinde uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğrafları ve diğer teröristlerle beraber yer aldığı kareler görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...