Tgrt Haber

Son dakika! İBB çalışanlarına 27 bin TL promosyon

30 Eylül 2022 13:14 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 14:03
Son dakika! İBB çalışanlarına 27 bin TL promosyon

Son dakika haberi: İBB Başkanı İmamoğlu, belediye ve iştiraklerinde çalışan personele 27 bin lira maaş promosyonu yatırılacağını duyurdu.

Dün Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM), polisler için tek seferde 27 bin lira olarak açıkladığı maaş promosyonunun ardından çalışanları sevindiren bir haber de İstanbul Büyükşehir Belediyesi​'nden (İBB) geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu​, belediye çalışanlarına yapılan promosyon miktarını açıkladı.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27 bin lira maaşpromosyonu yatırılacağını duyurdu.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1575790065321619456

İmamoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu​ yatırılacaktır. Hayırlı olsun."

MERAKLA BEKLENİYORDU

Haziran ayında açıklanan enflasyon rakamlarının ardından asgari ücret ve emekli maaşlarına zam geldi. Bankalar da bu sebeple emeklilere promosyon imkanı tanıyarak maaşlarını taşımalarını talep etti. Hal böyle olunca memurlar da promosyon oranlarında güncelleme talebinde bulundu. Birçok kurum yeni promosyon tutarlarını almaya başlayacak. Son olarak polis promosyon oranlarında da güncelleme gerçekleşti. İBB çalışanları da bu zincirin son halkası oldu. Yaklaşık 86 bin İBB çalışanı güncel maaş promosyon miktarını merak ediyordu.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...