Tgrt Haber

İBB uyardı: Sakın gelen mesajı açmayın! Dolandırıcılar bu sefer de 'mezara' dadandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 21:51 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 21:54
İBB uyardı: Sakın gelen mesajı açmayın! Dolandırıcılar bu sefer de 'mezara' dadandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşları Mezarlıklar Daire Başkanlığı adı altında dolandırıcılar tarafından gönderilen sahte mesajlar konusunda uyardı. İBB tarafından yapılan açıklamada, bazı vatandaşların telefonlarına bu tür sahte mesajların ulaştığı belirtildi. Uyarı mesajında, gelen linke tıklamamaları konusunda tavsiye verildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi​ (İBB), bugün binlerce İstanbullunun telefonuna giden dolandırıcı mesaj hakkında uyarıda bulundu.

Söz konusu mesajların Mezarlıklar Daire Başkanlığı'ndan gelmiş gibi göründüğünü, ancak gerçekte belediyenin böyle bir mesaj göndermediğini vurgulandı.

Vatandaşlardan, bu tür mesajlarla ilgili herhangi bir işlem yapmamaları ve dikkatli olmaları konusunda ricada bulunuldu.

"İŞLEM YAPMAYIN"

Belediye tarafından yapılan söz konusu paylaşımda, "Bazı vatandaşlarımızın telefonlarına Mezarlıklar Daire Başkanlığımızdan gelmiş gibi görünen bu mesajın ulaştığı tespit edilmiştir. Söz konusu mesajla ilgili vatandaşlarımızın hiçbir işlem yapmamasını önemle rica ederiz" denildi. 

https://twitter.com/istanbulbld/status/1742237048503722356

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...