Tgrt Haber

Son dakika! İBB'nin PKK'lı çalışanı tutuklandı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Nisan 2022 14:20 - Güncelleme : 29 Nisan 2022 15:15
Son dakika! İBB'nin PKK'lı çalışanı tutuklandı

Son dakika haberi: İstanbul'da 'terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma' suçundan gözaltına alınan İBB çalışanı Şafak D. tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Gözaltına alınan Şafak D. tutuklandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'terör örgütü PKK/KCK üyesi olma' suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve örgüt kampında bir grup teröristle çekilmiş silahlı fotoğrafı ortaya çıkan Şafak D.'yi önceki gün operasyonla yakalamıştı.

ÖRGÜT ÜYELERİYLE FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

PKK'nın dağ kadrosundan örgüt üyeleri ile birlikte silahlı fotoğrafları ortaya çıkan Şafak D., İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Sosyal Hizmet Uzmanı (Sosyal Çalışmacı) olarak görev yapıyordu.

Son dakika! İBB'nin PKK'lı çalışanı tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince sorgulanan Şafak D., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüpheli Şafak D., tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. PKK üyeliğinden gözaltına alınan İBB çalışanı Şafak D. tutuklandı.

PKK KAMPINDA SİLAH TUTTU

Dokümanlarda Duran'ın kırsal alanda elinde uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğrafları ve diğer teröristlerle beraber yer aldığı kareler görüldü. Fotoğrafta Şafak Duran, elinde uzun namlulu silahla yürürken görülüyor. O sırada bir grup terörist Duran'ı alkışlıyor.

Son dakika! İBB'nin PKK'lı çalışanı tutuklandı

İBB BİNASINDA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Gelişmelerin üzerine harekete geçen güvenlik güçleri İBB'ye ait olan bir binaya operasyon düzenleyerek terörist Duran'ı çalıştığı binada gözaltına alarak emniyete götürmüştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...