Tgrt Haber

İçinde hasta olan ambulansı haczettiler! 

21 Mart 2023 18:05 - Güncelleme : 21 Mart 2023 18:10

Esenyurt Belediyesi'nin ilçedeki yatakta kalan ve diyaliz hastalarını sağlık kurumlarına götüren hasta nakil aracına, hasta aracın içindeyken haciz işlemi uygulandı. Araç çekiciye yüklendikten sonra yed’i emin otoparkına götürüldü.

Esenyurt Belediyesi'ne ait 34 ENN 182 resmi plakalı hasta nakil aracı, bir kamulaştırma davasından kaynaklı haciz​ kaydı sebebiyle içerisinde hasta bulunduğu halde durduruldu.

Araç, İstanbul​ merkezdeki bir hastaneye hasta nakli yaparken polis ekipleri tarafından trafikten men edildi. Ekipler, aracın icra borcu nedeniyle haciz kararı olduğunu belirterek cankurtaranı bağladı. Ambulans​ içindeki hasta, çağrılan 112 ekipleri ile hastaneye sevk edildi. Esenyurt Belediyesi'ne ait cankurtaran çekici yardımıyla yediemin otoparkına götürüldü.  

'TEBLİGAT GELMEDİ' İDDİASI 

Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri; icraya konu olan karara göre, 2017 yılından önce bir şahsın taşınmazının kamulaştırılmasından fiilen kaynaklı alacak davası sebebiyle ambulansa haciz işlemi yapıldığını belirterek, cankurtarana icra konulduğuna ilişkin, belediyeye herhangi bir tebligat gönderilmediğini kaydetti.

 

 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...