Tgrt Haber

İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1 terörist teslim oldu

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
03 Aralık 2022 20:03 - Güncelleme : 03 Aralık 2022 20:12
İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1 terörist teslim oldu

Türkiye'nin hava ve kara harekatında sığınak ve mühimmatları büyük zarar gören PKK'da çözülmeler sürüyor. İçişleri Bakanlığı, bir teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu.

Mehmetçiğin operasyonları karşısında PKK​'da çözülmeler sürüyor. İçişleri Bakanlığı​, PKK terör örgütü mensubu bir teröristin ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu.

SAYI 117'YE YÜKSELDİ

İçişleri Bakanlığınca yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma​ Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 1995 yılında terör örgütüne katıldığı, Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 117’ye yükseldi” denildi.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...