Tgrt Haber

Şans oyununda 50 bin lira kaybedince büfeye kurşun yağdırdı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Temmuz 2024 15:33 - Güncelleme : 15 Temmuz 2024 17:12

Karabük'te bir kişi, oynadığı şans oyununda 50 bin lirasını kaybedince büfeye kurşun yağdırdı. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, saldırgan kısa sürede yakalandı.

Karabük'te kentin en işlek caddesinde bulunan bir büfede şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Büfeye gelerek 50 bin lirayı şans oyununa yatıran Musa D. tüm parasını kaybetti. 

Kaybettiği paraya hazmedemeyen şahıs, büfe önünde belinden çıkarttığı tabanca ile ateş açarak kaçtı. Büfe işletmecisi Mustafa Orhan ile cadde üzerindeki bir polis ile vatandaşların peşinden koştuğu şahıs olayın yaşandığı yerin yakınındaki alışveriş merkezinde kıskıvrak yakalandı.

İddiada 50 bin lira kaybetti, dehşet saçtı! Büfeye kurşun yağdırdı - 1. Resim

KORKUNÇ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA 

Büfe işletmecisi ve eşi ile vatandaşların büyük panik yaşandığı olayda, iş yerine 3 kurşun isabet ederken, silahı ile birlikte gözaltına alınan şahıs Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Oynadığı şans oyunlarında yaklaşık 50 bin TL kaybeden şahsın olayı gerçekleştirdiği o anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde büfe önünde ekrandan futbol oyunu takip eden şahsın birkaç kez eline beline attığı daha sonra ise tabancasını çıkararak 3-4 el ateş edip kaçtığı anlar kameraya yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...