Tgrt Haber

İETT otobüsü fazla yolcu aldı, kapıda biri sıkıştı! Tartışmada kadın panik atak geçirdi

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Mart 2024 13:08 - Güncelleme : 03 Mart 2024 13:08

Mecidiköy'e giden bir İETT otobüsünde fazla yolcu alındığı gerekçesiyle yolcular şoföre tepki gösterdi. Bir kişinin kapıya sıkıştığı olayda çıkan tartışmada kadının birisi panik atak geçirdi.

Arnavutköy-Mecidiyeköy seferini yapan 336 M numaralı otobüste fazla yolcu alındığı gerekçesiyle tartışma çıktı. Bir kişi kapıya sıkıştığı için şoföre tepki gösterdiler.  Birkaç durak devam eden ağız dalaşında, şoförün kendilerine küfür ve hakaret ettiğini iddia eden bazı yolcular şoföre saldırmak istedi. Yaşanan gerginlik nedeniyle sefere devam etmeyen otobüs şoförü otobüsü durdurdu. Yolcular ve şoför arasında tartışma devam ederken bazı yolcular otobüsten inmek istedi. Kapıları açmayan şoför ile diğer yolcular arasında da tartışmalar başlayınca otobüste bulunan bir kadın panik atak geçirdi. Yaşanan tartışma anları ve kadının atak geçirdiği anlar cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.

İETT otobüsü fazla yolcu aldı, kapıda biri sıkıştı! Tartışmada kadın panik atak geçirdi - 1. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...