Tgrt Haber

İETT otobüsü gelinlikçi dükkanına daldı, mağazadakiler şoka uğradı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Eylül 2024 20:58 - Güncelleme : 23 Eylül 2024 23:10

Bayrampaşa'da bir İETT otobüsünün şoförü aracın kontrolünü kaybederek gelinlik mağazasına çarptı. Mağazada bulunanlar neye uğradığını şaşırırken otobüsteki yolcular yaralandı.

 Bayrampaşa ilçesi Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde saat 18.20'de meydana gelen olayda Eminönü seferini yapan 36 KE kodlu İETT otobüsünün şoförü yeşil ışıkta gaza basmaya başladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti..

Otobüs yol kenarında park halindeki plakalı araca çarpıp, kaldırımdaki koruma mantarlarını aşarak dört katlı binanın girişinde bulunan dükkana girdi. Son anda otobüsü fark eden gelinlik mağazasındakiler dükkanın iç kısımlarına kaçarak yaralanmaktan kurtulabildi.. Otobüs içerisindeki yaralı vatandaşlar ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Dükkan maddi hasar alırken sıkışan otobüs olay yerine gelen çekici vasıtasıyla kurtarıldı.

İETT otobüsü gelinlikçi dükkanına daldı, mağazadakiler şoka uğradı - 1. Resim

HER ŞEYİ PARAMPARÇA YAPACAKTI

Kazaya tanık olan Sevgi Eker, "Ekmek almaya gidiyordum, buradan araba hızlı bir şekilde daldı. Yoksa buradan aşağı doğru gitse her şeyi paramparça yapacaktı. Olaydan sonra biraz sakinleştim. Çok büyük bir kazadan kurtuldu burası" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...