Tgrt Haber

Iğdır-Ağrı karayolu ulaşıma kapandı: Yolcular ve onlarca araç mahsur kaldı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ocak 2024 22:38 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 22:42

Iğdır-Ağrı karayolu kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı, yolcular mahsur kaldı. Ekipler, yolda mahsur kalan yolculara yardım etmek için çalışma başlattı.

Iğdır​ ile Ağrı​'nın Doğubayazıt​ ilçesi arasında ulaşımı sağlayan karayolu​, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan yolcular, soğuk havada zor anlar yaşadı.

Iğdır'ın yüksek kesimlerinde öğleden sonra başlayan kar yağışı, akşama doğru etkisini artırdı. Pamuk Geçidi'nde kar yağışı ile birlikte tipi etkili oldu. Ağır tonajlı araçlar nedeniyle yolun kapanması sonucu birçok araç yolda kalırken, uzun tır kuyrukları oluştu. Yolda mahsur kalan yolcular, soğuk havada zor anlar yaşadı. Yolculardan bazıları, kendi imkanlarıyla araçtan inerek, yol kenarında ısınmaya çalıştı. Bazı yolcular ise, araç içinde beklemeyi tercih etti.

Ekipler, yolda mahsur kalan yolculara yardım etmek için çalışma başlattı. Yolun açılması için çalışmalar sürüyor. Ağrı yönüne gitmek isteyen sürücüler geri döndü.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...