Tgrt Haber

İhlas Haber Ajansı muhabiri ve spikerin en zor yayını: Gaziantep'teki kazayı anlatırken gözyaşlarına boğuldular

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
20 Ağustos 2022 14:19 - Güncelleme : 20 Ağustos 2022 23:59

Gaziantep'te aralarında iki İhlas Haber Ajansı Muhabirinin de bulunduğu 15 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza Türkiye'yi hüzne boğdu. Acı haberi TGRT Haber'de ekrana getiren spikerimiz ve canlı yayına bağlanan İHA muhabiri gözyaşlarını tutamadı.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda, bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracına yolcu otobüsü​ çarparacak devrilmesi sonucu 15 kişi hayatını kaybetti. Acı haber tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Meslektaşlarının da hayatını kaybettiği haberi TGRT Haber'de duyuran spikerimiz Gözde Altıntepe ve İhlas Haber Ajansı muhabiri Said Vakkas Yağcı, gözyaşlarını tutamadı.  

KELİMELER BOĞAZINA DÜĞÜMLENDİ

Gözde Altıntepe 15 kişinin hayatını kaybettiği korkunç kazayı son dakika olarak duyururken gözyaşlarını tutamadı. Gaziantep​ İhlas Haber Ajansı Muhabiri Said Vakkas da kazada hayatını kaybeden İHA çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in acı haberini verirken hıçkırarak ağladı. Vakkas Yağcı, "Ne denir bilemiyorum açıkçası. Çok söyleyecek bir şey de yok. Kaza ihbarına geldik, arkadaşlarımızın vefat ettiğini öğrendik. Çok kötü bir kaza" diyebildi. 

İhlas Haber Ajansı muhabiri ve spikerin en zor yayını: Gaziantep'teki kazayı anlatırken gözyaşlarına boğuldular

"BURASI SAVAŞ ALANI GİBİ"

Said Vakkas Yağcı, NTV canlı yayınında da gözyaşlarıyla kahreden kazayı anlattı. Yağcı, "Saatler önce birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımızı kaybettik. Bir şeyler anlatabilmek çok zor. Burası savaş alanı gibi. Geldiğimizde korkunç manzarayla karşılaştık. Saatler önce mesai yaptığımız arkadaşlarımızı kaybettik. Çok kötü, durum çok kötü. Nasıl olduğunu kimse kestiremiyor. Çok büyük bir kaza. Ölenler arasında itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve iki mesai arkadaşımız var. Diyecek bir şey bulamıyoruz, bir şeyler anlatabilmek çok zor. Mesai yaptığımız arkadaşlarımızı, 15 vatandaşımızı kaybettik" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
thex 20 Ağustos 2022 14:28

ALLAH rahmet etsin

Sonraki Haber Yükleniyor...