Tgrt Haber

İhbara giden polise çirkin saldırı: Burnunu kırdılar, o anlar kamerada...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Ağustos 2023 09:57 - Güncelleme : 01 Ağustos 2023 10:11

Beşiktaş'ta yüksek ses çıkartarak çevreye rahatsızlık veren ve para toplayan alkollü grup, kendilerini uyarmaya gelen polis ve bekçilere saldırdı. Çirkin saldırıda bir polisin burnu kırılırken yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbulBeşiktaş​'ta dün akşam saatlerinde 7 kişilik alkollü bir grup, sokak müzisyenliği adı altında gitar çalıp vatandaşlardan para toplamaya başladı. Ancak yüksek ses çıkartan gruptan rahatsız olan vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Vatandaşları ihbarı üzerine bölgeye giden yerine giden polisler, gruba uyarıda bulundu. Uyarıları dikkate almayan alkollü 7 kişilik grup, polise küfür ve hakaret ederek karşılık verdi.

POLİSİN UYARISINA KÜFÜR VE HAKARETLE KARŞILIK VERDİLER 

Bunun üzerine çıkan tartışmada şahıslar, ellerindeki alkol​ şişelerini polise fırlatmaya başladı. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada grup, tekme ve yumruklarla polise saldırdı. Arbede esnasında şahıslardan biri ise polis​ memurunun burnunukırdı.

POLİSE SALDIRI ANI KAMERADA

Olayın ardından çok sayıda polis ekibinin müdahalesi sonrasında 7 kişilik saldırgan grup, Beşiktaş polisi tarafından orantılı güç kullanılarak etkisiz hale getirildi. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Burnu birçok yerinden kırılan memurun, iş göremez raporu aldığı ve ameliyata olacağı bilgisine ulaşıldı.

İhbara giden polise çirkin saldırı: Burnunu kırdılar, o anlar kamerada...

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Öte yandan emniyette ifadeleri alınan 7 şahsa, “görevli memura mukavemet”, “tehdit ve hakaret” ve “kasten yaralama” suçlarından adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlaman polisin burnunu kıran İrfan S. (22), polise saldırıp direnen Eren Can Ç. (22), Ali Ozan A. (19), Serhat Y. (22), Davut Ç. (22), Burhan S. (26) ve B.K. (17) adliyeye sevk edildi. Şahıslardan Serhat Y.’nin ise “tehdit ve hakaret” suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...