Tgrt Haber

İki grup arasında taşlı, sopalı park yeri kavgası: 6 yaralı

19 Şubat 2023 02:22 - Güncelleme : 19 Şubat 2023 02:24
İki grup arasında taşlı, sopalı park yeri kavgası: 6 yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kalabalık iki grup arasında park yeri sebebiyle kavga çıktı. Tarafların taş ve sopalarla birbirlerine girdiği kavgada 6 kişi yaralandı.

Kocaeli’nin Gebze​ ilçesinde park yeri sebebiyle kalabalık iki grup arasında tartışma​ çıktı. Tartışmanın daha da büyümesi üzerine taraflar taş ve sopalarla birbirine girdi. Kavga​ esnasında Mehmet A., Vehbi A., Musa A., Murat A., Ahmet G., ve Murat K. yaralandı.

KAVGAYI GÖRENLER POLİSİ ARADI

Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan polis ekipleri, kavgayı ayırırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

5 KİŞİ GÖZLATINDA

Daha sonra ambulanslara alınan yaralılar, tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kavgaya karışan 5 kişi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İki grup arasında taşlı, sopalı park yeri kavgası: 6 yaralı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...