Tgrt Haber

2 gündür kayıp yaşlı adamdan acı haber: Cansız bedeni duvar dibinde bulundu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 Aralık 2022 21:42 - Güncelleme : 10 Aralık 2022 21:49
2 gündür kayıp yaşlı adamdan acı haber: Cansız bedeni duvar dibinde bulundu

Kocaeli’de 2 gündür kayıp olan 76 yaşındaki yaşlı adamın cansız bedeni bir duvarın dibinde bulundu. Yaşlı adamın ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından netleşecek.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde iki gündür kayıp​ olan 76 yaşınkdaki Mustafa Pullu'dan acı haber geldi. Bir bahçenin istinat duvarının dibinde bir kişinin  hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar, hemen durumu ekiplere bildirdi.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin çalışmalarının ardından, yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDEN SONRA NETLEŞECEK

Şahsın, yaklaşık 2 gün önce kaybolan ve ailesinin kendisinden haber alamadığı Mustafa Pullu olduğu tespit edildi. Ekiplerin çalışmalarının ardından, yaşlı adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

2 gündür kayıp yaşlı adamdan acı haber: Cansız bedeni duvar dibinde bulundu

Pullu’nun ölüm sebebinin yapılacak olan otopsiden sonra netleşeceği öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...