Tgrt Haber

İki gurubun kavgasında silahlar konuştu: Ölü ve yaralılar var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ocak 2023 17:53 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 22:48

Gaziosmanpaşa’da alkollü olduğu öğrenilen iki grup arasında gece saatlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştüğü olayda, 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de ağır yaralandı.

Gaziantep​'te dün gece saatlerinde bir restorantta alkollü olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma​ çıktı. Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüştüğü olayda, silahlar konuştu. Birbirlerine kurşun​ yağdıran iki grubun kavgasında 3 kişi vuruldu. Silah sesleri üzerine blgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

POLİS EKİPLERİ GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Çatışma bölgesine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alıp çalışma başlattı. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı yaralıları hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tuncay Kurban tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kurşunların isabet ettiği ve ağır yaralanan M.Y. ve H.K. isimli 2 şahsın ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...