Tgrt Haber

Sakarya ve Kocaeli sahillerine kırmızı bayrak asıldı! Denize girmek yasak...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: Anadolu Ajansı
28 Temmuz 2023 12:34 - Güncelleme : 28 Temmuz 2023 12:48
Sakarya ve Kocaeli sahillerine kırmızı bayrak asıldı! Denize girmek yasak...

Sakarya ve Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı olan bazı ilçelerinde dalga ve rip akıntısı nedeniyle denize girilmesine izin verilmiyor.

Kavurucu sıcakların ardından aniden gelen yağışlı ve rüzgarlı hava denizde de etkili oldu. Sakarya​'nın denize kıyısı bulunan Karasu​ ve Kocaali​ ilçeleri ile Kocaeli​'nin Kandıra​ ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Sakarya'da dün sabah saatlerinde başlayan yoğun dalga ve rip akıntısının devam etmesi nedeniyle kaymakamlıklarca 2 ilçede önlemler alındı.

Sakarya'da denize girmek yasaklandı

Sahillerde görev yapan Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşların denize girmelerine izin vermiyor.

KANDIRA'DA DA İZİN VERİLMİYOR

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinden de dün kaymakamlıktan açıklama yapılarak, bugün için elverişsiz hava ve deniz koşulları sebebiyle tüm plajlarda denize girmek yasaklandı.

Vatandaşlardan, yasağa uymaları ve denize girmemeleri istendi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...