Tgrt Haber

Erzurum'da iki öğrencinin karıştığı şiddet olayına ilişkin MEB soruşturma başlattı  

07 Aralık 2022 20:03 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 21:33
Erzurum'da iki öğrencinin karıştığı şiddet olayına ilişkin MEB soruşturma başlattı  

Milli Eğitim Bakanlığı, Erzurum’da iki öğrencinin karıştığı şiddet olayına ilişkin inceleme başlattığını açıkladı.

Erzurum’da ortaokul öğrencisi kız çocuğu, metruk binada bir araya geldiği arkadaşını öldüresiye dövdü. Başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerdeki kavga​, 'erkek arkadaş meselesi' yüzünden olduğu iddia edildi. 

"ERKEK KAVGASI"

Erzurum​'un Yakutiye ilçesinde İrem D. (14), kendisi gibi ortaokul öğrencisi olan Çağla D.'yi (13), götürdüğü metruk binada erkek arkadaş meselesi yüzünden öldüresiyedövdü

7'nci sınıf öğrencisi Çağla D. ile arkadaşları, başka bir okulda eğitim gören 8'inci sınıf öğrencisi İrem D.'yi atıl kalan afet konutlarına götürdü. Çağla D., iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle İrem D.'yi hakaretlerde bulunup, dövdü.

MEB SORUŞTURMA BAŞLATTI 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Erzurum’da şiddet olayında sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bugün Erzurum’da iki öğrencinin şiddet olayına karıştığı iddiasıyla sosyal medyaya yansıyan görüntüler hakkında Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilerek inceleme ve soruşturma başlatılmıştır” denildi. 

 

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...