Tgrt Haber

Batman’da feci kaza! İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 21:30 - Güncelleme : 05 Ocak 2023 00:47
Batman’da feci kaza! İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Batman'da akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu oluşan kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Batman​'da Hasankeyf karayolu üzerinde korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Binatlı köyü mevkisinde yaşanan kazada seyir halinde olan 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza​ sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü.

1 ÖLÜ, 3 YARALI VAR

Bölgedeki vatandaşların kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada Emin Ekinci (65) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle araçta sıkışan bir kadın ve çocuk, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Yaralılar araçlardan çıkarılarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Ekinci’nin cenazesi ise morga kaldırıldı.

Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...