Tgrt Haber

İki şirket daha TMSF`ye geçti

06 Nisan 2017 18:40
İki şirket daha TMSF`ye geçti

Hasan Gültekin Gaziantep Baklavacısı markası ile faaliyet gösteren iki şirket FETÖ/PDY soruşturması kapsamında TMSF`ye geçti. Şirketlerin yeni yönetimi de belirlendi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte mali destek sağladıkları iddiasıyla 850 şirket  TMSF'ye  devredildi. TMSF'nin internet sitesinde yer alan listeye iki şirket daha eklendi. Hasan Gültekin Gaziantep Baklavacısı markası ile faaliyet gösteren Lezzet Mağazacılık ve Yiyecek San. Tic. A.Ş. ve Büyük Avrasya Lezzetli Tatlar Gıda San. Tic. Limited Şti. ile ilgili kararı ise İstanbul Sulh Ceza Hakimliği aldı.

Hasan Gültekin Gaziantep Baklavacısı'nın şubeleri arasında Baklavacı Faruk Güllüoğlu markası ile hizmet veren Şirinevler’deki 5 katlı binada bulunuyor. FETÖ soruşturması kapsamında Faruk Güllü tutuklanırken, Baklavacı Faruk Güllüoğlu TMSF denetimine geçmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...