Tgrt Haber

'İkinci ek MTV alınacak' iddiasına yalanlama: Böyle bir çalışma yok

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
02 Ocak 2024 23:19 - Güncelleme : 02 Ocak 2024 23:22
'İkinci ek MTV alınacak' iddiasına yalanlama: Böyle bir çalışma yok

Bazı basın yayın organlarında yer alan "2024 yılında ikinci bir ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınacak" iddiasına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yalanlama geldi. Söz konusu iddiaların yalan olduğu duyuruldu. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan "2024 yılında ikinci bir ek Motorlu Taşıtlar Vergisi​ (MTV) alınacak" iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yanıltıcı haberlerin doğru olmadığını ve vatandaşların bu tür dezenformasyon​ içeriklerine karşı dikkatli olmaları gerektiği konusunda sürekli uyarılarda bulunan İletişim Başkanlığı, MTV​ iddiasını şu sözlerle yalanladı: 

"İddia edilenin aksine Hazine ve Maliye Bakanlığı​'nın böyle bir çalışması bulunmamaktadır. Resmi kurum ve yetkililerin dışında yapılan manipülatif açıklamalara itibar etmeyiniz"

https://twitter.com/dmmiletisim/status/1742227380972728425

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...