Tgrt Haber

Son dakika! İkitelli'de şiddetli patlama: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2022 10:20 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 14:50

Son dakika haberi: İkitelli Esenler Sanayi Sitesindeki bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir şekilde tüp patlaması meydana geldi. Patlama sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Öte yandan patlama anının kamera görüntüleri ortaya çıkarken, İstanbul Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı.

İstanbulBaşakşehir​'de bu sabah korku dolu anlar yaşandı. İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde dış cephe çalışması yapıldığı sırada oksijen tüpleri patladı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Patlama​ sonucu olay yerinde bulunanlardan bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Patlamada yaşamını yitiren Fatih Önür'ün cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze nakil aracı ile adli tıp morguna kaldırıldı.

Polis, çevrede bulunan vatandaşları olay yerindeki tüplerin patlama ihtimali bulunduğu gerekçesiyle alandan uzaklaştırdı. İtfaiye ve polis ekiplerinin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Son dakika! İkitelli'de şiddetli patlama: Ölü ve yaralılar var

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan İstanbul Valiliğinden de patlamaya ilişkin ilk açıklama geldi. Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bugün saat 10.00 sıralarında Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesi 1. Blokta araç tamir-bakımı yapılan bir iş yerinde patlama meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik, sağlık ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir.

Alınan ilk bilgilere göre, olayda maalesef 1 işyeri çalışanı hayatını kaybetmiş, 3 işçi yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerimizce Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup, ekiplerimizin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Konuya ilişkin tahkikat başlatılmıştır."

Son dakika! İkitelli'de şiddetli patlama: Ölü ve yaralılar var

PATLAMA ANI KAMERADA

İkitelli'de meydana gelen patlama anı kameralara da yansıdı. Görüntülerde, patlama anı ve tüpün yola savrulduğu görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...